Speciallösningar för alla branscher

Varför välja en anpassad lösning från Whitebox? Vi utvecklar produkter eller UV-C-ljusanordningar som gör att din organisation kan fungera utan virus, bakterier och patogenproblem.

Kraften i en specialdesignad lösning

Genom en kombination av innovation och teknik kan vi ta alla utmaningar med virus och bakterier som ett specialuppdrag till att utveckla en ny lösning. Eftersom normen att vara virus- och bakteriefri i olika branscher förändras, förändras också våra kunders behov, liksom hur desinfektion måste utföras. Vi utvecklar en snabb desinfektionslösning för ditt problem som eliminerar virus och bakterier inom några sekunder. Vi är stolta över vårt kunnande inom UV-C ljus automatisering och minskar arbetet med traditionell rengöring så att det är bra för ditt företag. Försök med oss, vi håller kostnaderna nere för att du skall se oss som ett givet alternativ.

Överlägsen att minska risken för infektion och hålla personal och kunder säkra

Vi har bevisat att vi tillhandahåller innovativ, effektiv och prisvärd UV-C-teknik med snabb pay-off jämfört med traditionell desinfektion. Våra produkter är automatiska; en yta desinficeras på några sekunder. Vi har oberoende statliga universitetslaboratorietester från CLASS 3 LAB som stöder vår teknik. Vi har till exempel visat att vi eliminerar 100% av en SARS-COV2 / COVID-19-population på mindre än 5 sekunder.

Visa att du bryr dig samtidigt som du gör vinst

Vi erbjuder ett omfattande utbud av lösningar för att minska risken för infektion. Vi är stolta över att passa in i befintlig logistik och arbetsrutiner. Målet är alltid att göra rengöring mer effektiv och snabbare. Vi tillhandahåller även livscykelsupport och underhåll.

Vi kan erbjuda leasingalternativ och alternativa betalningssätt, inklusive servicelösningar med ett ”betala per-användning” -arrangemang.

Produkter: Anpassade produkter

Vi erbjuder designade UV-C-lösningar för desinfektionsändamål för att hjälpa våra kunder i deras ambition att undvika infektion inom sektorer som medicin, transport och detaljhandel men också kontor, tung industri eller sport.

Våra principer är alltid desamma. Snabb design och lösning, Ljus- och tekniksimulering, Prototyptest, Validering och kostnadseffektiv produktion.

Ställ en fråga