Om oss

Whitebox har ett uppdrag att revolutionera desinfektion av virus, bakterier och patogener genom UV-C-teknik för att uppnå en mer hälsosam, produktiv och hållbar framtid för de kunder som implementerar våra lösningar.

Våra mål

Vi sammanfattar vårt syfte att vara:

Ett effektivt, hållbart och miljövänligt alternativ komplement eller ersättning för traditionell desinfektion baserad på alkohol, kemikalier eller andra giftiga vätskor.

En pionjär inom att hitta produkter och utveckla automatiska lösningar eller teknologier för att driva desinfektion till en ny nivå.

Vi hjälper samhället och industrin att förvandlas till en hållbar framtid.

Produktserbjudanden, produktsystem och desinfektionslösningar baserade på UV-C-ljus och UV-C-teknik är vår kärna. Vi börjar med våra kunder. Genom att förändra hur desinfektion görs i industrier är vår vision att skapa en hållbar och hälsosam framtid där virus, bakterier och andra patogener inte är ett problem.

Våra värderingar

Våra värderingar beskriver varför vi finns och hur vi tänker på vårt bidrag.

 

Hälsa är vårt mål

Vi vill att alla ska vara säkra.

 

Vi levererar viktiga lösningar för kundens och personalens säkerhet

Våra produkter är baserade på lösningar för att desinficera mycket smittsamma ytor med hög beröring och infekterad luft för att mildra överföringen av bakterier och virus.

 

Vi stöder ansvar

Vi tillhandahåller effektiva desinfektionslösningar som är hållbara och miljövänliga.