Produkter för automatisk UV-desinfektion

Whitebox revolutionerar desinfektion. Vi använder UV-C ljus som eliminerar virus, patogener och till och med resistenta bakterier som MRSA på några sekunder. Vår teknik har testats och validerats av oberoende laboratorier för virus, såsom SARS-COV2 som orsakar COVID-19. Vi har en portfölj av produkter, system och lösningar för flera branscher. Du kan utforska några av branscherna nedan.

Flygplatser & transport

Spel & utbildning

Sjukvård

Handel & service

Veterinär & djurvård

Flygplatser & transport: Tillsammans med transportföretag och transportnav bygger vi framtiden för säkra resor.

Allt börjar med vår expertis inom UV-C-ljus och vårt tekniska kunnande. Våra kunders vision om säkerhet och minskning av infektionsrisker från virus och bakterier sätter grunden till våra lösningar som alltid kan monteras på befintlig utrustning för att desinficera luft och utrymmen på flygplatser, kollektivtrafik och andra s.k. hotspots. Vi är stolta över vår snabbhet – inom några veckor kan din flygplats nå de högsta säkerhetsnivåerna.

Läs mer

Spel & utbildning: Desinficera högberörings föremål och områden på ett effektivt och pålitligt sätt.

Whitebox har antagit utmaningen att minska risken för spridning av virus och bakterier i spel- och utbildningscentrum. Med hjälp av vår UV-C LED-teknik kan vi desinficera föremål på ett snabbt och pålitligt sätt, som tex VR-headset, AR-headset, handkontroller m.m. Att säkerställa en ren luftmiljö är också avgörande för områden där många människor vistas, vi erbjuda produkter som hjälper dig med detta.

Läs mer

Sjukvård: En snabbt växande industri med höga ambitioner för tillförlitlig desinfektion

Den snabba utvecklingen av UV-C-desinfektion med ljus har medfört möjligheter till utveckling av kompletterande produkter för rengöringsrutiner inom vården. UV-C-ljus har funnits inom hälso- och sjukvården i årtionden, men de mer prisvärda och effektiva teknikerna har nu förbättrat hur desinfektion kan garanteras för att skydda patienter och personal.

Läs mer

Handel & service: Vi erbjuder lösningar för säker handel och stormarknader

Våra produkter möjliggör snabb, pålitlig och prisvärd eliminering av virus och bakterier. Det är lösningar som täcker enskilda produkter för butiker, såsom automatisk desinfektion av kundkorgar, vagnar eller handskannrar till hela butikssystem för att skydda personal och kunder från infektion.

Som ledande inom dessa lösningar tar vi vårt ansvar att leverera de bästa erbjudandena när det gäller budget och dina behov. Vi arbetar både med fackföreningar för att hitta lösningar för att skydda personal i butiker och med butiksägare för att skydda sina kunder mot infektionsrisker.

Läs mer

Veterinär desinfektion: Lösningar för snabb och tillförlitlig desinfektion

Veterinärer och elitstall sätter riktmärken för hur djur såsom hästar kan undvika infektionsrisker genom automatisk högteknologiska desinfektionslösningar från Whitebox.

Läs mer

Speciallösningar för alla branscher

Varför välja en anpassad lösning från Whitebox? Vi kan skräddarsy en UV-C lösning som passar din verksamhet som göra att din organisation kan fungera utan virus, bakterier och patogenproblem.

Läs mer

UV-C gör desinfektion snabbt, smart och hållbart

UV-C LED är en överlägsen teknik för att bekämpa virus och bakterier, vilket möjliggör desinfektion på ett säkrare, smartare och mer hållbart sätt. UV-C möjliggör förbättrad desinfektion, säkerhet, effektivitet och hållbarhet.

Läs mer